Pengganti Facebook..(islamik website)





Assalammualaikum warahmatullah semua :D hari sangat-2 excited ! kawan ana ada share dengan ana, laman website islamik, nama wesite tu MyHeppi.. hihi.. heppi-2 gitu :D ni ha.. Klik kat sini untuk faham lebih.. dah klik? ok good.. hehe.. semua beria-2 nak tahu pa benda tuh? eh? hihih.. actually, website ni like facebook jugak.. tapi.. website ni islamik punya.. bukan facebook tu buatan yahudi..mark apa tuh? ntah malas nak hafal nma dia.. hee.. meh ar sokong myheppi ni, yang penting islamik punya ! haa... yang bestnya lagi. website ni akan auto PADAM gambar-2 yang tak tutup aurat ! so pepandai ar.. hee.. byk ar best,, chatbox dia sempoi weh.. siap boleh handwriting ag :D yang penting, korg buat sendiri dan feel sendiri lah yew~ kin bagi gambar example sikit ;)




klik utk nampak lebih jelas *nampak situ? prinsip ISLAMIC GUIDELINES ! haha ! best kan?




tu officially website ;)






siap bagi streaming ceramah-2 dari ustaz pulak tu.. ustaz Don, ustaz Haslin, UAI pun ada ! mmg heppi sokmo ar :D





home dia jd "myfeed" but still sama ar gan fb jugak :D best



pendek kata korg nak tau buat sendiri lah yew~ eh, jgn lupa add saya ! klik disini :) done !



















No comments: