Deactive acc twitter (for a while)








Assalammualaikum ouls ! dengan ini beta mengumumkan, bahawasanya, Acc Twitter saya ditutup ! for a while :'') banyak saya kena handle, da lah tumblr pastu, facebook, then, instagram,, terlalu banyak nak handle =,,=' lagho, lagho... urgh. muhasabah diri kin, niat nak sebar agama ALLAH kan? Semoga hidayah-Nya slalu memimpin diri ini.. Aaminn :'') haa ! lagi satu ni, saya away ada sebab sendiri :'') ALLAH ja tahu. takpa, Allah knows me well *usaha perbaiki diri* bukan setakat twitter ja, FB pun akan menyusul, bila sem baru dah mula.. yang brfungsi cuma tumblr, & intagram ja and.. this blog :) i'll keep giving information to my lovely friends ! yey :D in shaa Allah. .


*******





P/s: kebelakangan ni, rasa semacam ja, nak reply komen dari lelaki (bukan mahram) rsa nak tanak komen ja, kalau dlm inbox chat lagi lah.. mmg takda layan ar, kecuali hal penting. macam tu jugak twitter, :'') kalau kita asyik dok blas tweet gan llaki, org akan mengata. org mengata takpa, tapi kalau ALLAH murka mcmna? ya ALLAH ya ALLAH, muhasabah kin. Alhamdulillah, Allah bagi aku kesedaran dan kekuatan ini, JAGA HUBUNGAN DENGAN ALLAH, jaga diri, jaga IMAN tau. Assalammulaikum ! chau :'')





No comments: